به گزارش مرکز خدمات سرمایه گذاری استان تهران، سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری با اشاره به ظرفیت های استان تهران در جلب و جذب سرمایه گذاری داخلی و خارجی اظهار داشت: اولویت ما در حال حاضر سرمایه گذاران داخلی است ضمن اینکه از سرمایه گذاری خارجی نیز نباید غافل باشیم.
علی مهری با بیان اینکه سال آینده تهران میزبان اجلاس شانگهای می باشد گفت: با کمک همه دستگاههای اجرایی استان باید فهرست جامعی از پروژه های قابل سرمایه گذاری در حوزه های مختلف تهیه و در اجلاس مذکور ارایه نمائیم.
وی همچنین بر لزوم هماهنگی بین اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران با مرکز خدمات سرمایه گذاری استان جهت اعلام اعزام هیات ها و ورود آنها به کشور به این مرکز تاکید کرد و گفت: مرکز خدمات سرمایه گذاری استان تهران نیز باید آمادگی لازم جهت ارایه بسته های سرمایه گذاری متناسب به هیات ها را داشته باشد.
در ادامه این نشست، نایب رئیس مرکز خدمات سرمایه گذاری استان تهران نیز ضمن ارایه گزارشی از آخرین وضعیت سرمایه گذاری خارجی در استان، به تشریح آمار طرح های سرمایه گذاری خارجی مصوب استان و وضعیت طرح های استفاده کننده از تسهیلات مالی خارجی در استان تهران پرداخت.
داود طبرسا با ارایه آمار مقایسه ای وضعیت تعداد طرح های سرمایهگذاری خارجی استانهای کشور تصریح کرد: استان تهران با 271 طرح و سهم 13 درصدی، دارای رتبه دوم از نظر تعداد طرح های سرمایه گذاری خارجی مصوب کل کشور تا پایان خرداد ماه سالجاری بوده است.
وی همچنین میزان کل سرمایه گذاری خارجی مصوب در استان تهران تا پایان شهریورماه سالجاری را بالغ بر 7 میلیارد دلار اعلام کرد و گفت: این سرمایه گذاریها در بخش های کشاورزی، معدن، صنعت، انرژی، ساختمان، حمل و نقل و خدمات می باشد.
در ادامه این نشست گزارشی از آخرین وضعیت و میزان پیشرفت ژئوپورتال اطلس سرمایهگذاری استان تهران و اقدامات انجام شده در خصوص طراحی و پیـادهسازی آن بعنوان نقشه راه تأمین مالی خارجی ارایه شد.
در این جلسه همچنین وضعیت فرصتها و طرحهای سرمایهگذاری شناسایی و ارائه شده از سوی دستگاههای اجرایی استان تهران تشریح و دستگاههای اجرایی استان پیشنهادات و نظرات خود را مطرح کردند.
در پایان، سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری تهران و مدیران دستگاههای اجرایی استان از مرکز خدمات سرمایه گذاری استان تهران بازدید کردند.